Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
pluryn
pluryn
pluryn
 
 
Avond over persoons-gerichte zorg

Persoons-gerichte zorg: 
Dat draait om wat iemand belangrijk vindt. 
En om welke zorg iemand nodig heeft. 
Pluryn zet zich in voor persoons-gerichte zorg. 
Maar het kan nog beter.  
Er was een inspiratie-avond over. 
Leden van de cliënten-raden gingen in gesprek. 
En volgden workshops. 
Bekijk hier het verslag van de avond

 

Geslaagde inspiratie avond

 
BEKIJK DE NIEUWSFLITS >>
 
 
Blinkdag Blink brengt jongeren in beweging

Stichting Blink was bij Jan Pieter Heije. 
Ze brachten sport-spullen mee. 
Er waren leuke activiteiten voor de jongeren. 
Ze konden dansen met een hiphopper. 
Voetballen met jeugd-talenten van PSV. 
De hond uitlaten. 
En boeren-golf spelen.  
Het was een leuke dag! 

 
 
Voetbal Sixday voetbal toernooi

Er was een voetbal-toernooi bij Pluryn in Eefde: 
Het Six-day voetbal-toernooi. 
Er deden 6 teams mee.  
De teams kregen allemaal de naam van een beroemde club.  
Inter Milaan won het toernooi. 
De sfeer was fantastisch en ook het weer zat mee. 
Er was na afloop een lekkere barbecue. 

 
Viking Strong Viking in de modder

Er was een Strong Viking Run in Nijmegen. 
Jongeren en medewerkers uit Eefde deden mee.   
Er waren spectaculaire hindernissen. 
En vooral héél véél modder! 
Het parcours was zwaar. 
Maar iedereen bereikte de finish! 

 
Couscous met vis en groente
  1. Breng het water aan de kook en los hierin de bouillontablet op. 
  2. Doe de couscous in een kom, schenk de bouillon over de couscous en roer dit met een vork er door. Laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen. 
  3. Pel de ui en de knoflook en snijd het in snippers. 
  4. Maak de rest van de groente schoon. Snijd de paprika in stukken en de courgette en aubergine in dunne plakken. 
  5. Fruit de ui en de knoflook met ras el hanout en het komijnzaad in 1 eetlepel olie zacht. Bak de paprika mee. 
  6. Meng dit door de couscous. 
  7. Bestrijk de plakken courgette en aubergine met een beetje olie en grill ze in een grillpan gaar. 
  8. Bestrijk de stukken vis met een beetje olie en strooi er wat ras el hanout over. 
  9. Grill de vis in enkele minuten gaar. 
  10. Meng de groente door de couscous en leg de stukken vis erop. 

Wat heb je nodig?
  • 300 ml water 
  • ¼ bouillontablet  
  • 150 gram couscous 
  • 1 ui 
  • 1 teentje knoflook 
  • 1 gele paprika 
  • 1 aubergine 
  • 1 courgette 
  • 3 tl ras el hanout 
  • ½ tl komijnzaad 
  • 3 eetlepels olie 
  • 200 gr kabeljauw of koolvis 
 
Horeca assistent bij hoofd-kantoor Pluryn
Je werkt in het grand-café. Je maakt lunch klaar. Je wast af en ruimt op.
LEES HIER MEER OVER DE VACATURE >>
 
Website Kijk op
WWW.PLURYN.NL
Email of e-mail:
REDACTIE@PLURYN.NL
Telefoon of bel:
088 779 20 50
Website Pluryn plein Twitter Facebook Google Plus Youtube
Wil je geen informatie van Pluryn meer ontvangen?
Klik hier om je uit te schrijven.
Copyright © 2014 Pluryn